Caner Erkin’den, Asena’ya mesaj gibi fotoğraflar

Eski eşi Asena Atalay ile olan boşanma sürecinde hakkında oğluyla ilgilenmediği şeklinde açıklamalarda bulunulan Caner Erkin'den dikkat çeken paylaşım geldi.

Milliyet'in haberine göre futbol kariyerini Beşiktaş forması altında sürdüren Caner Erkin geride bıraktığımız yıl oyuncu Şükran Ovalı ile dünya evine girmişti.

Şimdilerde yeniden baba olmaya hazırlanan Erkin, sosyal medya hesabından ilk evliliğinden olan oğluyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.
Beren Saat'in doktorundan konuşulacak paylaşım Serdar Ortaç'tan şaşırtan Hadise açıklaması: "Doğru ise soyunurum" 'Uzak Şehir' dizisine sürpriz transfer Duygu Sarışın - Çağatay Ulusoy karşılaşmasında neler yaşandı? Aleyna Tilki'yi görenler çıplak sandı Eylül Tumbar ve Yiğit Koçak'lı "Bir Ömrün Sonbahar" filminin ilk galası Bakü'de