Çankırı'da yangın faciası: Anne ve kızı hayatını kaybetti

Çankırı'da Yapraklı ilçesinde Ümmühan Kütük ve kızı Gülden Kütük evlerinde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Çankırı'da çıkan yangında Ümmühan Kütük ve kızı Gülden Kütük yaşamını yitirdi. 

İlçeye bağlı Yenice köyünde, Ümmühan ve kızı Gülden Kütük'ün yaşadığı evde saat 04.00 sıralarında yangın çıktı.

Yangını fark edenler, itfaiyeye ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi sevk edildi.



Yangın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürülürken, olay yerinde yapılan incelemede anne ve kızının cansız bedenlerine ulaşıldı.

Cenazeler, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

DHA

Bora Duran evlat acısıyla sarsıldı Ömer Duran'a "Engelli kızına bakmadın" davası Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yeni aşkı herkesi şaşırttı! Aziz Yıldırım'ın kızları arasında soğuk rüzgarlar esiyor Bestemsu Özdemir sevgilisini otelde bastı, aldatıldığı kadın tanıdık çıktı! Pelin Akil sonunda ayrılığı doğruladı