Cem Adrian müzik ziyafeti yaşattı

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde önceki akşam Cem Adrian rüzgarı esti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sahneye "Sen Benim Şarkılarımsın" parçasıyla çıkış yapan Cem Adrian, hayranlarını "Türkiye'nin en güzel manzarasında İstanbul'un en güzel yerinde konser veriyorum" sözleriyle selamladı.

Binlerce kişinin telefonlarının ışıklarını yaktıkları anda Cem Adrian, "Dünyada şu görüntüyü kaç kişi görebilir. Hepinize minnettarım. Yıldızları yeryüzüne indirmek gibi bir şey bu..." sözleriyle kayda aldı.

Başarılı sanatçıyı Demet Şener ile Tolga Arman çifti de izledi.

Katy Perry, konserini yarıda kesip seyirciyi azarladı! Şikayetvar: "MHRS şikayetleri arttı" Can Bonomo ve Melike Şahin 'Tükeniyor Ömrüm'de buluştu Talihsizlikler Feyza Civelek'in peşini bırakmıyor Oyuncu Arif Pişkin'den son dakika haberi Emine Alangoya İnan Kıraç'ın vasileri ile tartıştı