Ceren Gündoğdu'nun konser maratonu sürüyor

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Ceren Gündoğdu, Avrupa ve Türkiye konserlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Bir yandan Sidikli Kasabası Müzikali’nde oyunculuk performansıyla göz dolduran Ceren Gündoğdu, aynı zamanda konser maratonuyla da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam Cso Ada Ankara’da sahne alan güzel sanatçı, pullarla kaplanmış beyaz mini kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıktı.



Güzelliğiyle göz kamaştıran Gündoğdu, sevilen şarkılarının yanı sıra 10 Kasım Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölüm Yıldönümünü anmak için de piyanonun başına geçerek Atamızın sevdiği şarkıları kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte seslendirdi.  

Muhteşem performansının yanı sıra sempatik tavırlarıyla da dakikalarca ayakta alkışlanan, Ceren Gündoğdu mutluluğunu gizlemezken sevenlerine alkışlarıyla teşekkür etti. 

Defne Joy Foster'ın oğlu Can ilk kez konuştu Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Gonca Vuslateri ile Levent Yaşar çifti kızları Asya'nın 1. yaş gününü kutladı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi Aslı Enver: "Canım kızım, tıpkı ben"