Ceyda Ateş’ten Instagram bombası

Ceyda Ateş, ‘En Uzun Yüzyıl Çırağan’ adlı dizinin ilk iki bölüm senaryosunu Instagram’a koydu. Ancak uyarı alan Ateş, paylaştıklarını hemen kaldırdı.

Ceren Hindistan, Fırat Çelik, Haluk Piyes ve Engin Şenkan’la başrolünü paylaştığı ‘Firuze’ dizisi reyting yüzünden ekrana erken veda etmesinin ardından Ceyda Ateş, yeni bir proje için kolları sıvadı.

Amerika’da emlak işi yapan sevgilisi Buğra Toplusoy’un yanına giden Ateş, İstanbul’a gelir gelmez yeni dizi için imza attı.

Senaryo Instagramda!

Sevgilisi Toplusoy’la, “Şu an için evliliği düşünmüyoruz” açıklaması yapan Ceyda Ateş, ‘En Uzun Yüzyıl Çırağan’ dizisiyle seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Ede Tezcan ve Fatih Özcan’ın yazdığı dizide Ateş, başrolü Engin Altan Düzyatan’la paylaşacak. Düzyatan’a, Ahmet Mümtaz Taylan da eşlik edecek.

Dizinin çekimleri önceki gün İstanbul’da başladı. Oyuncular ve ekip bir araya gelerek tanıştıktan sonra çekim için kamera karşısına geçti. Ateş, bir süre önce eve kapanarak gelen ilk iki bölümlük senaryo üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Yeni dizisi için instagram sayfasında senaryoyu paylaşan Ceyda Ateş’in, kısa bir süre sonra uyarıldığı için payşatıklarını kaldırdığı iddia edildi.

Asmalımescit’te eğlendi

Ceyda Ateş’le dizide başrol oynayacak Düzyatan’da önceki akşam yaz ayında evleneceği nişanlısı Neslişah Alkoçlar’la eğlendi. Arkadaşlarının doğum günü için gittikleri Asmalımescit Hitt Pera isimli mekânda Düzyatan’a kayınpederi Ender Alkoçlar da eşlik etti.

SERCAN KISMET / MİLLİYET
Prens Harry'nin gizli vize belgeleri halka açılıyor Buse Arslan'dan karnı burnunda pozlar Kan donduran vahşette 'yasak aşk' iddiası! İşte caninin ifadesi Çağla Şıkel'in sırrı altın sütü! Altın sütü nedir? Cansu Dere karın keyfini minnoşuyla çıkardı Yalı Çapkını'nın Kazım ağası Diren Polatoğulları'nın yeni projesi belli oldu