Ceylan hemşireyi bıçaklayan saldırganın cezası belli oldu!

İstanbul Beşiktaş'ta, geçen yıl tüyler ürperten bir olay yaşanmıştı. Nazir Ilgın, eski sevgilisi hemşire Ceylan G'ye bıçakla saldırdı.

Sabah Gazetesi'nden Fatih Ulaş'ın haberine göre genç kadın, boynundan ve kolundan yaralandı. Cani adam ise tutuklandı. Son savunmasında, "Şiddete eğilimli değilim. Uzlaşmak istiyorum, yaralama suçundan cezalandırılmayı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 6. duruşmasında karar açıklandı. Tutuklu sanık Nazir Ilgın jandarma görevlilerince duruşmaya getirildi. Olaydan sonra Adana'ya, ailesinin yanına yerleşen ve tedavisi nedeniyle mesleğine dönemediği belirtilen Ceylan G.'yi ise avukatı temsil etti.

Sanık Nazir Ilgın son savunmasında, savcının ceza isteminin kabul etmediğini belirterek, "Tasarlayarak herhangi bir eylemde bulunmadım. O gün beni oraya Ceylan çağırdı. Hatta eve davet etti. Böyle bir niyetim olsaydı evde bunu gerçekleştirirdim. Olaydan önce beni aşağıladı. Bana sinkaflı sözlerle hakaret etti" dedi.

"ÇOK PİŞMANIM"

Öldürme kastıyla hareket etmediğini savunan Ilgın, "Şiddete eğilimli bir kişi değilim. Daha önce böyle bir olaya karışmadım. Şikayetçiyle uzlaşmak ve zararını karşılamak istiyorum. Yaralama suçundan cezalandırılmayı talep ediyorum" dedi. Kadın kuaförü olan Ilgın, "Çok pişmanım. Tutuklu olmaktan dolayı ekonomik olarak da çok mağdur oldum. Son işyerim kapanmak üzere" diyerek tahliyesini istedi. Avukatları da Ilgın'ın öldürme kastıyla hareket etmediğini, kasten yaralama suçundan cezalandırılması gerektiğini savundu.

"CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRMEK İSTEDİ"

Şikayetçi Ceylan G'nin avukatı ise "Sanık eylemini tasarlayarak gerçekleştirmiştir. Sanık canavarca hisle şikayetçiyi öldürmek istemiştir. Sanığın bu suçtan cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi. Daha sonra hükmünü açıklayan mahkeme heyeti, sanık Nazir Ilgın'ı, Ceylan G.'ye karşı "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 14 yıl hapis cezasına çarptırdı.

CUMHURBAŞKANI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Nazir Ilgın, Ceylan G.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı hakimlikte adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, ertesi gün bu kez sokakta önünü keserek Ceylan G.'yi bıçaklamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilgın'ın ilk eyleminden sonra serbest kalmasına tepki göstermişti.

Ayça Varlıer deniz sezonunu kapatmadı İdil Bilgen, 67 güzele karşı Rusya'da hayranlarıyla buluşan Burak Özçivit şoke etti Sosyetik Hande Demir'in tek taşı başına bela oldu Duygu Nebioğlu'nun hukuk mücadelesi sürüyor Eski Türkiye Güzeli, İngiliz sevgilisiyle Roma'da evlendi