CHP'DE GİZEMLİ AŞK SARMALI!

Son günlerde CHP’li bir ilçede, parti teşkilatındaki iki yönetici arasında yaşanan ilişki, siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. İddialara göre, bu ilişkide yer alan yöneticilerden birinin evli olması, durumu daha da karmaşık hale getirdi ve partide büyük bir krize yol açtı.

Parti kulislerinde konuşulanlara göre, erkek yönetici ile kadın yönetici arasında bir süredir devam eden ilişki, olaylı bir şekilde son buldu.

Olay, parti içinde ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Hem yasak ilişki hem de ardından gelen şiddet olayları, CHP teşkilatında derin bir krize yol açarken, partinin bu skandal karşısında nasıl bir adım atacağı merak konusu.

Telefon yazışmalarını yakaladıktan sonra ihanete uğradığını anlayan nişanlı genç kadın, yasak aşk yaşayan yöneticilerin arabalarını parçaladı.

Olayın yargıya taşındığı öne sürüldü.

Kaynak: https://www.bakirkoygazetesi.com/chp-de-gizemli-ask-sarmali/15069/

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Metehan' gelişmesi Oğlu, Orhan Gencebay'ı nikahına davet etmedi Hande Erçel, Hadise hakkında sessizliğini bozdu Ayla Çelik'ten Demet Akalın'a soğuk duş: "Türkan'ı Özcan Deniz söylemeliydi" Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu barıştı mı, hiç ayrılmadı mı? Beren Saat'in yeni filmi "Gizli Dolap" sete çıktı