CZN Burak'a adisyon tepkisi: "Servis ücreti nedir arkadaş?"

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuştu. Restoran zincirine sahip olan CZN Burak'a sosyal medyada adisyon tepkisi geldi. Servis ücreti karşısında şaşkınlığa uğrayan müşteri 'Servis ücreti nedir arkadaş?' diye sitem etti.

MedyaRadar'ın haberine göre çektiği yemek videolarıyla fenomen haline gelen CZN Burak son dönemlerde babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi olmuş ve aile şirketinden ayrılmıştı.

Fenomen ismin restoranına giden bir müşteri adisyonda yer alan servis ücretine ateş püskürdü.


Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla da tanınan Burak Özdemir 54 milyon takipçili Instagram hesabında sık sık paylaşım yapıyor.

Aslen Hatay'lı olan ünlü şef CZN Burak'ın restoranında gelen adisyona tepki yağdı.

Suyun 80 TL olduğu restoranda 699 TL gelen servis ücreti ise hayrete düşürdü.

Adisyonun fotoğrafını çeken müşteri sosyal medyada 'Servis ücreti nedir arkadaş?' diyerek paylaştı.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor