Defne Samyeli'nden yıllar sonra 'Konduramadım' itirafı

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın kendisini bırakıp Serenay Sarıkaya ile aşk yaşaması hakkında söylediği “Konduramadım” sözlerine açıklık getirdi: "Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün."

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Defne Samyeli, Kaan Ölker'in programına konuk oldu.

Çarpıcı açıklamalar yapan Defne Samyeli, geçmişte yaşadığı olaylarla ilgili sessizliğini bozdu.



Samyeli'ye, geçtiğimiz yıllarda Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'yla kendisini aldatması üzerine haftalarca konuşulan 'Konduramadım' açıklamasını Kaan Ölker yayında hatırlatınca, Samyeli şunları söyledi ve özeleştiri yaptı: "Oradan şunu öğrendim. Konduramamak da seninle ilgili bir konu... Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün!"






EX'TEN NEXT OLMAZ!

Samyeli, yayında "Sizin için ex'ten next olur mu?" sorusuna "Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyorlar. O ilişkinin, tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil" dedi.

Samyeli, ayrıldığı ve noktaladığı ilişkilerin üzerine o kişilerin yeni başlayan aşklarıyla ilgili yapılan haberlerde sürekli isminin gündeme getirilmesinden rahatsızlık duyduğunu ise şöyle dile getirdi:

"Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum."

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor