Demet Akalın: "Yeniden patladım, yetişemiyorum"

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Demet Akalın'ın işleri açıldı. Ünlü şarkıcı Akalın'a, diğer futbol kulüplerinden de teklif gelmeye başladı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre 21 Mayıs'ta Ankaragücü için, 11 Haziran'da da Konyaspor için sahne alacak olan Demet Akalın, "Yetişemiyorum. Bütün kulüpler beni çıkartmak istiyor. Oturduğum yerden tekrar patladım. Yetişemediklerime Alişan'ı yolluyorum." ifadelerini kullandı.

Defne Joy Foster'ın oğlu Can ilk kez konuştu Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Hailey Bieber hastalığını açıkladı Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Gonca Vuslateri ile Levent Yaşar çifti kızları Asya'nın 1. yaş gününü kutladı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi