Deniz Akkaya, Fatih Portakal'ı sert sözlerle hedef aldı!

16 yaşındaki kızı, eski eşi ve babasıyla adliyelik olan eski manken Deniz Akkaya, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal hakkında şoke eden bir çıkış geldi.

MedyaRadar'da yer alan habere göre Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızı A. Önbilgin'in telefonunu aldığı için kendisine şiddet uyguladığını bu nedenle Sosyal Hizmetler'e bıraktığı iddiası gündeme gelmiş, sonrasında babası ve dedesi küçük kızın velayeti için dava açmıştı.

Mahkeme küçük kızın velayetini babası Efe Önbilgin'e verirken, Önbilgin, Akkaya aleyhine tedbir kararı da aldırmıştı. Tüm bu yaşananlar gündemdeki yerini korurken bu kez Deniz Akkaya’dan Fatih Portakal’la ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

“Arkadaş televizyon haber sunucularının enteresan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim. Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken” diyen eski manken, devamında ‘aldatma’ iddiasında bulundu.

Deniz Akkaya, şu ifadeleri kullandı:



Gençlik sırrını açıklayan Gülben Ergen sosyal medyayı salladı Melis Birkan ve Aras Aydın çiftinden flaş karar Metin Akpınar mahkeme kararıyla ikinci kez baba oldu! Yasemin Baştan'dan 'İtalyan' atağı Van konserinde saldırıya uğrayan Cem Adrian'dan açıklama Selahattin Paşalı'ya iddialı diziden teklif