Derya Uluğ'dan bomba barışma itirafı!

Birçok hit şarkıya birlikte imza atan müzisyen çift Derya Uluğ ile Asil Gök, 'ayrılık' açıklamasıyla dikkat çekerken, barışma itirafları gündem oldu.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre şarkıcı Derya Uluğ, uzun süredir birlikte olduğu Asil Gök ile ilişkileri hakkında konuştu.



Çift, Kaan Ölker'in fizy platformunda yayınlanan 'Popcast' programına konuk oldu.

HAVALE YOLUYLA İLETİŞİM

Beraberlikleri süresince bir kere ayrıldıklarını ifade eden Uluğ, "Bir kere ayrıldık ve ben Asil'i bana ulaşamasın diye her yerden engelledim. Asil bana ulaşmak için son çare, banka hesabından havale notlarına mesajlar yazıp ulaşmaya çalıştı" dedi.




"ZIT KARAKTERLERİZ"

Asil Gök ise "Karakterlerimiz çok zıt aslında bizim. Zıtlar da birbirini çekiyor. Onu anlamaya başladım, tanımaya başladım onun gibi olmaya çalıştım. Ben çok sinirli, herkesle küsen, gergin biriyken değiştim" diye konuştu.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor