Dilan Çiçek Deniz yapımcı kimliğiyle Adana’da

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in yapımcısı olduğu "Dilan Hakkında Konuşmalıyız" filmi, ulusal prömiyerini Adana’da gerçekleştirdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Dilan Çiçek Deniz 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Kısa Film Yarışması Bölümü’nde yarışan filminin gösteriminde ekibini yalnız bırakmadı ve Adana’ya gitti.

Oyuncu, önümüzdeki günlerde de Ay Yapım ve Yeditepe Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Luma Kısa Film Festivali Kısa Film Dalı Ana jürisinde yer alacak.




Bu alanda yatırımlarına devam eden ve ikinci kısa filmi için hazırlıklara başlayan Deniz, “Kamera önü kadar kamera arkasına da büyük bir ilgi duyuyorum. İşin mutfağında olmak, hikayelerin nasıl şekillendiğini görmek bana bambaşka bir perspektif kazandırıyor. Bu yüzden, genç yönetmen ve senaristlerin projelerine destek vermek, onların yapım süreçlerine ve festivallerdeki yolculuklarına tanık olmak benim için çok kıymetli” dedi.


"Dilan Hakkında Konuşmalıyız" filmi, dünya prömiyerini 30. Saraybosna Film Festivali’nde gerçekleştirmişti.





Filmin oyuncu kadrosunda Sude Belkıs, Evrim Doğan ve Nur Sürer gibi isimler yer alıyor.

Ayça Varlıer deniz sezonunu kapatmadı İdil Bilgen, 67 güzele karşı Rusya'da hayranlarıyla buluşan Burak Özçivit şoke etti Sosyetik Hande Demir'in tek taşı başına bela oldu Duygu Nebioğlu'nun hukuk mücadelesi sürüyor Eski Türkiye Güzeli, İngiliz sevgilisiyle Roma'da evlendi