Dilan Polat tahliye edildi

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat tahliye edildi.

YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI GELDİ

Mahkeme, Polat hakkında "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verdi.

Mahkemenin kararı Polat'ın tutuklu bulunduğu Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Polat'ın, işlemlerin ardından bugün cezaevinden tahliye edildi.

'Aramızda Kalmasın'ın haberine göre Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu karar sonrası kardeşi Can Doğu'yla beraber sevincini göğe bakıp şükrederek yaşadı.



Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sıla Doğu mutluluktan elinin titrediğini belirterek "Türk adaletine hakkaniyeti ve doğruluğu için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

"TELEFON YASAK"

Cezaevi önünde muhabirlere açıklamada da bulunan Sıla Doğu "Dilan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Dilan'a artık telefon yasak" dedi.



Sıla Doğu ve Can Doğu da geçen haziran ayında tahliye edilmişti.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."