Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Gözündeki morluklar dikkat çekmişti

Dilan Polat’ın son günlerde sosyal medya hesabından yüzünü paylaşmaması dikkat çekmişti. Bir kare Dilan Polat’ı ele verdi. Sosyal medya fenomeninin gözlerindeki ve kollarındaki morluklar şiddet iddialarını gündeme getirdi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, uzun süre boyunca tutuklu kaldıkları cezaevinden geçtiğimiz aylarda tahliye olmuştu.

Cezaevinden çıktıktan sonra eski haline jet hızı ile geri dönen Dilan Polat, bir süredir sosyal medya paylaşımlarında yüzünü gizliyordu.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Dilan Polat’ın yüzünü saklaması şiddet iddialarını da beraberinde getirdi. 



Dilan Polat, bir süredir kız kardeşi Sıla Doğu’nun evinde kalıyor ve aynı zamanda da yüzünü paylaşmaktan kaçınıyor. Yayında evine geri döndüğü bilgisi verilen Dilan Polat ise şiddet iddiaları hakkında bir açıklama yapmazken, Didem Delen aldığı duyumları şu ifadelerle paylaştı:

"Hane içinden ve yakın çevresinden kaynaklarım olabilir... Her gün birbirlerine giriyorlarmış. Eskiden çocuklarının yanında kavga etmeyen çift, durmadan çocukların olduğu ortamlarda kavga ediyormuş. Hatırlarsınız bu süreçte hep yanlarında olan bir avukat Enes var... Engin, Enes ile görüşüyor. Boşanmak istiyor. Ama Dilan'ı üzmeden ve çocukları yıpratmadan nasıl yapabileceği konusunda fikir alıyor. Hatta Sıla'lar, Dilan'lar falan Enes'i takipten çıkmış... Engin, iddialara göre 'Dayanamıyorum ama üzmek de istemiyorum' demiş"

PINAR ELİÇE: "BENCE DAYAK VAR"

Pınar Eliçe, "Nedense bu ailenin içinde muhbirler var. Bize en yakınlarından bilgi geliyor... Engin odalarda tek başına vakit geçiriyormuş. Psikolojisinin iyi olmadığı söyleniyor. Engin paylaşımlardan uzak dururken; Dilan paylaşımların dozunu artırdıkça Engin son derece rahatsız oluyor. Böyle bir dayak olduğunu düşünüyorum. Engin'in tersi çok ters bir adam. Tabi şiddetin her türlüsüne karşıyız ama, Engin Polat'ın tahammülünün kalmadığını düşünüyorum. Engin, Dilan'ın çocuklarını özellikle de kızını sosyal medyada fazla paylaşmasına da tepki gösteriyormuş. Size bir bomba daha patlatayım... Benim çok samimi olduğum bir emlakçı arkadaşım var. Engin Polat ayrı bir ev arayışına geçmiş bile... Kiralık bir ev arıyor... Dilan Polat için de şunu söyleyeyim yeni şarkı çıkarmayı bırakın, sahnelere hazırlanıyor. Konserler verecek. Onu da söyleyeyim. Buraya yazıyorum..." yorumunu yaptı.

Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Gözündeki morluklar dikkat çekmişti Nursel Köse şarkıcı olacak Aslıhan Doğan Turan: "Önemli olan ailemizin mutluluğu" Aslı Enver: "Destek almaktan çekinmeyin" Feyza Civelek'in uğradığı ihanetin detayları ortaya çıktı Ünlü oyuncunun erotik sahneleri başına dert oldu