Dilan ve Engin Polat soruşturması tamamlandı

Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında soruşturma yürütülen Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 16 şüphelinin soruşturmasında sona gelindi.

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre savcılık iddianamesini düzenledi.

3 AYRI SUÇTAN İDDİANAME

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama" , "yasadışı bahis" ve "suç örgütü kurma ve üye olma" suçlarından iddianame hazırladı. Hazırlanan iddianame İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde şüphelilerin yargılanmasına başlanacak.

11 ŞÜPHELİ TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde savcılık Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun da olduğu 12 şüpheli için tahliye talep etmiş, hakimlik Dilan Polat hariç 11 şüphelinin tahliyesine hükmetmişti.

Hailey Bieber hastalığını açıkladı Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Pelin Karahan'ın bu terliklere verdiği parayı duyanlar şaşırdı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi Aslı Enver: "Canım kızım, tıpkı ben"