Ecem Özkaya fena patladı: "Bunu da söyleyeceğim"

"Bahar" dizisinde 'Rengin' karakterine hayat veren Ecem Özkaya, katıldığı bir programda kendisine sosyal medya üzerinden gönderilen bir mesajı ifşa etti. Ecem Özkaya, "Bunu da söyleyeceğim" diyerek mesajın ayrıntılarını paylaştı.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Ecem Özkaya, "Aşk kadınıyım diyebilirim ama artık duvarlarım, filtrelerim ve sınırlarım var. Çünkü 'Biz olma' hali, karşı cinsle değil; 'Biz olma' durumu, yani hayatımın ve bizim hayatımızın gerçeği gibi bir şey. Umarım bu yaşamda, bir şekilde tekrar karşılaşırız" dedi.



Kendisine sosyal medya üzerinden gönderilen bir mesajı ifşa eden Özkaya, şu ifadeleri kullandı:

"O klavye arkasındaki delikanlılık... Hadi çık bakayım kardeşim. Bir de yani bunu da söyleyeceğim üzgünüm ama yani karısıyla profil fotoğrafı var bana DM gönderiyor; 'Benimle evlenir misin?' Bu arada gerçekten bana hayatta daha kimsenin affedersiniz böyle bir cesareti olmadı..."

Şükrü Özyıldız “Zamanın Kapıları” dizisinde Aydan Şener'den yıllar sonra gelen itiraf Pelin Akil'den eşi Anıl Altan ile ilgili sorulara yanıt Hande Erçel'den sürpriz anlaşma Tuğçe Tayfur'dan, Tuğba Turanbayburt'a vekalet isyanı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiası gündem oldu