Egeliler kupada zorlu virajlarda

Akhisar Belediyespor, 17.00'de Kayseri Erciyesspor önünde, Nazilli Belediyespor da 14.30'da Sivasspor deplasmanında tur vizesi arıyor.

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda 5. tur heyecanı devam ediyor. Süper Lig'in tek Egeli temsilcisi Akhisar Belediyespor, Kayseri deplasmanında Erciyesspor ile zorlu bir mücadele yapacak. Saat 17.00'de Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki mücadelenin hakemi İstanbul Bölgesi'nden Volkan Bayarslan.

Akigo'da, sakatlıkları bulunan Bilal Kısa, Emin Aladağ, Çağdaş Atan, kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve kırmızı kart cezalısı İbrahima Sonko kadroda yer almıyor. PTT 1. Lig ekibi Orduspor, Süper lig temsilcisi Gençlerbirliği'ni elereyek büyük sürpriz yapan 2. Lig takımı Nazilli Belediyespor, saat 14.30'da Sivasspor önünde terleyecek. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki mücadelenin hakemi Manisa Bölgesi'nden Koray Gençerler. Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları süren Barış Bakır, İsmail Baydil, Hasan Yaşar ve Mehmet Taş kadroda bulunmuyor. A Haber'den canlı olarak yayınlanacak iki maçta Akhisar Belediyespor ve Nazilli Belediyespor, tur sevinci yaşayarak kulüp tarihlerinde ilk kez gruplara kalmayı hedefliyor.

Hamzaoğlu umutlu

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz en üst noktaya kadar gitmek istiyoruz" dedi. Hamzaoğlu, "Kayseri Erciyespor maçını ciddiye alıyoruz. Kupa maçından iyi bir sonuç alıp gruplara kalabilirsek pazartesi günkü Sivasspor maçını düşünmeye başlayabileceğiz. Kayseri Erciyespor, maçında 4 eksiğimiz olacak. Tur için takımıma güveniyorum" dedi. Akigo, önceki turlarda Orhangazispor (4-2), Yeşil Bursa (4-2) ve Tavşanlı Linyit'i (1-0) elemeyi başardı.

Güngör'den yemin

NAZİLLİ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşacağı Sivasspor'u gözüne kestirdi. Güngör, "Bir büyük sürprize daha imza atmak istiyoruz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Oyuncularımız mucizeyi gerçekleştirecek olurlarsa kendi geleceklerini de vitrine çıkarmış olacaklardır. Deneyim olarak, fiziksel olarak, taktiksel olarak eksiklikler yaşayabilirsin ama biz takım olarak bunu değişik bir taktikle değiştirmeye çalışacağız" dedi.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Ümit Erdim - Seda Çınar çiftinin evliliği neden bitti? Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Beren Saat'in yeni projesindeki partneri belli oldu Oyuncu Emrah Altıntoprak hakkında son dakika gelişmesi Cezaevinden çıkan Bahar Candan: "Özüme döndüm"