Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü Sundance Film Festivali'ne katıldı

Dünyanın en prestijli festivallerinden biri olan Sundance Film Festivali'ne İranlı yönetmen Alireza Khatami’nin “Öldürdüğün Şeyler” filminin başrol oyuncularından Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrollerini Ekin Koç, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü başrollerini paylaştığı İranlı yönetmen Alireza Khatami’nin “Öldürdüğün Şeyler” (The Things You Kill) filminin dünya prömiyeri Sundance Film Festivali’nde yapıldı. 

Amerika Birleşik Devletleri‘nin Utah eyaletine gerçekleşen dünyanın en prestijli sinema etkinliğinden biri olan festivaldeki özel gösterime filmin oyuncuları Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü katıldı.





Khatami’nin önceki yaz çektiği “The Things You Kill” filmi, hasta annesinin şüpheli ölümüyle boğuşan bir üniversite profesörünün, gizemli bahçıvanını soğukkanlı bir intikam eylemi gerçekleştirmeye zorlamasını konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosuna ek olarak kamera arkasında da Türk sinemasından isimler bulunuyor.

Filmin “Çilingir Sofrası” ve “Küçük Şeyler” filmlerinden aşina olduğumuz başarılı kurgucusu Selda Taşkın ile yapım tasarımcısı ise “Kuru Otlar Üstüne” ve “Çatlak” filmleriyle tanınan Meral Aktan da festivale katıldı.

Fransa, Polonya, Kanada ve Türkiye ortak yapımı olan film, ay sonunda başlayacak 54. Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde (IFFR) de gösterilecek.

'Bahar' dizisinin ünlü oyuncusundan son dakika haberi Adile filminin bir oyuncusu daha belli oldu Hande Soral'dan oğlu Ali'ye: "İyi ki doğdun ömrüm" Eşi Şimal'in vefatıyla yıkılan Necati Arıcı'dan vefasızlara sitem Halit Ergenç'ten çocuklarının fotoğrafını çeken muhabire: "Ne olur hepsini sil" İntihar süsü vermişti: Şeytani planı ortaya çıktı!