Emrah şarkısına Manga yorumu

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, müzisyen Emrah Erdoğan'la birlikte şarkı hazırlığına girdiklerini söyledi.

Ferman Akgül, Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu üstlendiği 'Bambaşka Sohbetler' programında "Arabeski seviyorum. İbrahim Erkal müthiş bir sesti, kasetleri bende vardı dinlerdim" dedi.

Akgül, şarkıcı Emrah'ın bir şarkısını yeniden yorumlayacağını, "Emrah Abi de bize bir proje getirdi, 1 senedir o projeyle ilgili parça üretmeye çalışıyoruz. Ona, seve seve söz verdik, büyük bir hit'ini verdi bize. Parçanın farklı farklı versiyonlarını yaptık" açıklamasını yaptı.

Bir dönemin ünlü güzelinin son hali yürek burktu Özcan Deniz'den doğum gününde ailesine gönderme Icardi ve sevgilisinin şampiyonluk sevinci Gupse Özay kızıyla keyifli anlar yaşadı Furkan Kızılay nişanlandı Lucas Torreira'nın yeni aşkı şampiyonlukla ortaya çıktı!