Emre Altuğ ünlü diziye konuk oluyor

OGM Pictures’ın tv8 için çektiği "Kırmızı Oda" dizisi ikinci sezonunda da ünlü konuklarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Başak Soysal ile Ali Balcı’nın yönettiği dizinin yeni ünlü konuk oyuncus Emre Altuğ oldu.

"Güldür Güldür Show"dan ayrılan Altuğ son olarak  dijitalde yayınlanan “Sihirli Annem” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrol oynamıştı.

Ünlü şarkıcı dizide Ayça Bingöl’ün hayat verdiği Derya’nın partneri olarak seyirci karşısına geçecek.

Emre Altuğ oyunculuğun yanı sıra müzik çalışmalarına da devam ediyor.

Kadın yıldızların reklam ücretleri dudak uçuklattı: Rekoru kim kırdı? ŞANTAJ VE ÖRGÜTLÜ SUÇLARDAN YARGILANAN ‘TANRIYARGİLLER'E MAHKEMEDEN SERT TOKAT Güzel oyuncu iş adamı sevgilisinden evlenme teklifi aldı Ebru Özkan evde Ertan Saban eğlencede Ankara’da gerçekleşen moda ve güzellik etkinliğine yoğun ilgi Güzide Duran'ın boşanma davasında sürpriz tanık