Emrecan Sabancı Bebek'teki lüks mekanda kavga çıkardı

Ünlü iş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın 22 yaşındaki büyük oğlu Emrecan yine başını belaya soktu.

2021 yılında bir mekanda kavga edip sonrasında da polislerle tartışan ve karakolluk olan Emrecan Sabancı, önceki akşam da Bebek'in en ünlü mekanında kavga çıkarmış.


O sırada mekanda olan bir arkadaşım gönderdi.

Gencecik yaşta birçok erkeğin karıştığı kavgada herkes birbirini yumrukluyor.




Yumruklaşanlar arasında Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın 22 yaşındaki büyük oğulları Emrecan da var, hatta üzeri çıplak kavga ediyor.

Artık üzerindeki kıyafetine ne olduysa!

Bu arada kavgayla ilgili detay öğrenmek için biraz araştırma yaptım ve herkes kavgayı Emrecan Sabancı'nın başlattığını söyledi.

BÜLENT CANKURT'UN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

Ünlü top model minik bebeğiyle görüntülendi Kerem Görsev - Zeynep Özyılmazel aşkı bitti Emine Alangoya, İnan Kıraç'ı kaçırdı; hemşireleri eve almadı! Sinem Ünsal’dan Uzak Şehir’le ilgili açıklamalar Kubilay Aka sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'a evlenme teklif etti Gülşen'den lahmacun tepkisi: "Acıyorum"