Engin Akyürek ve Aslı Enver başrolü mü paylaşacak?

Tims&B’nin Netflix için çekeceği Aslı Enver’li "Kuşatma" dizisinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme aldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aslı Enver “Kuşatma” dizisiyle setlere dönmeye hazırlanırken başrolü paylaşacağı isim de merak konusu oldu. 

Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğuna oturacağı, çok güçlü bir alt metinle yazılan 8 bölümlük dizi için kulislerden sızan bilgilere göre 'Osman' rolü Engin Akyürek’e teklif edildi.


 


Engin Akyürek’in teklife vereceği yanıt merak konusu oldu. Öte yandan eğer Akyürek, Meriç Acemi’nin yazdığı projede yer alırsa geçmişte gerçekleşmeyen bir partnerlik günümüze taşınacak.

Aslı Enver iki yıl önce oyunculuğa annelik molası verince Engin Akyürek’le "Adım Farah"ta başrolü paylaşamamıştı.



Dizinin çekimlerinin ekim ayında başlaması planlanıyor. Nihal’le Osman’ın bir yalı üzerinden dönen savaşları ve ikili arasındaki ihtiraslı aşkın anlatıldığı dizide Tarık Emir Tekin de Osman’ın küçük kardeşi Arda’ya hayat verecek.



Vuslat Doğan Sabancı - Ali Sabancı çifti boşanıyor Meriç Aral - Serkan Keskin çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Beste Açar sevgilisini babasına götürdü Keanu Reeves'in çizgi romanı sinemaya aktarılıyor Feyza Civelek sevenlerinden dua istedi Hasan Heybetli koğuşunda ölü bulundu