Engin Akyürek ve Aslı Enver başrolü mü paylaşacak?

Tims&B’nin Netflix için çekeceği Aslı Enver’li "Kuşatma" dizisinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme aldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aslı Enver “Kuşatma” dizisiyle setlere dönmeye hazırlanırken başrolü paylaşacağı isim de merak konusu oldu. 

Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğuna oturacağı, çok güçlü bir alt metinle yazılan 8 bölümlük dizi için kulislerden sızan bilgilere göre 'Osman' rolü Engin Akyürek’e teklif edildi.


 


Engin Akyürek’in teklife vereceği yanıt merak konusu oldu. Öte yandan eğer Akyürek, Meriç Acemi’nin yazdığı projede yer alırsa geçmişte gerçekleşmeyen bir partnerlik günümüze taşınacak.

Aslı Enver iki yıl önce oyunculuğa annelik molası verince Engin Akyürek’le "Adım Farah"ta başrolü paylaşamamıştı.



Dizinin çekimlerinin ekim ayında başlaması planlanıyor. Nihal’le Osman’ın bir yalı üzerinden dönen savaşları ve ikili arasındaki ihtiraslı aşkın anlatıldığı dizide Tarık Emir Tekin de Osman’ın küçük kardeşi Arda’ya hayat verecek.



Müge Boz: "Evde eşimle görev dağılımı yaptık" Tolga Çevik'ten çok üzücü haber! Gösterisi ertelendi Neslihan Atagül bebeğiyle kuaföre koştu Yasemin Özilhan güzellik için eksi 90 derece kabine girdi Şükrü Özyıldız, Sibil Çetinkaya'yı çoktan unutmuş 41 yaşına basan Aslı Enver: "Bu sene kendim için bir dileğim yok"