Ersun Yanal o pozisyonu değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı Lacivertliler’in Şükrü Saracoğlu’nda Kayseri Erciyesspor’u 2-1’lik skorla devirdiği mücadelenin ardından takımın hocası Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Oyuncularını galip gelmelerinden dolayı kutlayan Yanal, “Bizim için ikinci yarı çok farklı oldu. Rakibimiz özellikle ikinci yarıda ataklara çok iyi çıktı. Ancak ortaya koyduğumuz futbolla oyun bize döndü. Çok önemli isimlere sahibiz. Moussa Sow da onlardan bir tanesi. Ona saygı duyduk onun bu durumunu anladık ama aynı zamanda da oyun devam ediyordu. Bundan dolayı 10 dakikalık sürecin ardından onu oyundan aldık. Kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Onu öyle görmek bizi çok etkiledi. Bu durum onun için olumsuz bir etki yaratacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor’lu futbolcu Georges Mandjeck’in Emre’ye yaptığı hareketi çok sert bulduğunu kaydeden Yanal, “Bütün yaralamaya ve sakatlamaya yönelik hareketlere karşıyız. Mandjeck’in Emre’ye yaptığı hareket çok sertti. Acımasızlıkları futbolumuzdan çıkartmalıyız” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal'ın sözlerinden notlar:

'Oyuncularım günah keçisi'

"Emre, Caner gibi isimler önemli oyuncular. Onları hemen günah keçisi gibi infaz edebiliyoruz. Son haftalarda bu türlü hadiselerin üst üste gelmesini tesadüf olarak değerlendirmek istiyorum!"

'Cesaret böyle ölçülmez'

"Benim Trabzonspor maçında soyunma odasına gidişim polemik yapılacak güzel bir konu. Orada bulunan her şeyin içinde bir benim soyunma odasına girişim mi kaldı! Cesaret böyle şeylerle ölçülmez."

'Temiz futbol istiyoruz'

"Bizim için sürpriz olan Sivas ve Elazığ maçında yaşananlardan sonra yapılan yorumlardı. Sivas maçı hepimizin aklında. Türkiye’de futbolun temiz olması için herkes uğraşıyor. Futbolla ilgili her şey ortada!"


FANATİK
Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Ümit Erdim - Seda Çınar çiftinin evliliği neden bitti? Hadise'den havalı reklam çekimi Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Beren Saat'in yeni projesindeki partneri belli oldu Oyuncu Emrah Altıntoprak hakkında son dakika gelişmesi