Ertan Saban ve Damla Sönmez'i buluşturan projeye sürpriz oyuncu

NTC Medya’nın NOW için çekeceği, eylül ayında seyirciyle buluşması planlanan “Kötü Kan” dizisinin çekimleri 1 Temmuz’da başlıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Kötü Kan” dizisi NOW’ın yeni sezon için çekeceği iddialı dizilerin başında geliyor. 

NTC Medya imzalı dizide Ertan Saban yaşadığı büyük bir travmanın ardından hayatı tamamen değişen eski polis “Kartal” karakterine hayat verecek. 



M. Çağatay Tosun’un yöneteceği, İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın yazdığı dizide Damla Sönmez, bir mafya babasının kızı Nazan’ı canlandıracak.




Oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla devam eden dizinin kadrosuna Hüseyin Avni Danyal’ın ardından çok değerli bir aktör daha katıldı. 







Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başta olmak üzere birçok önemli yapımda yer alan Savaş Özdemir “Kötü Kan” dizisinin “Metin”i oldu.



Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor