Eskişehir'de kar yağışı etkili oldu

Eskişehir'de gece yarısından sonra aralıklarla etkili olan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Eskişehir'de hava sıcaklığı 1 dereceye düşerken, gece yarısından sonra etkili olan mevsimin ilk kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Sabah saatlerinde etkisini kaybeden kar yağışının ardından Karayolları ekipleri, Eskişehir-Ankara ve Bursa kara yollarında, Büyükşehir Belediyesi ise kent merkezi ile kırsal mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.



Kar yağışıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı da beyaz örtüyle kaplandı.

Meteoroloji verilerine göre, kentte hava sıcaklığı 1 derece olurken, kar yerini güneşli havaya bırakacak.



DHA

Ercan-Müge Canmutlu çiftinin çöküşü sosyetiklerin diline düştü Neşe Karaböcek'ten "Kız kardeşinizi affetiniz mi?" sorusuna yanıt Lvbel C5, eleştirileri umursamadı Timur Savcı'dan konuşulacak Aybüke Pusat açıklaması Öğrenciler şoke oldu: Eczacılık fakültesinde kürsüde Şeyma Subaşı Finale doğru ilerleyen 'Deha' dizisine sürpriz dönüş