Eva Herzigova tatil için Bodrum'u seçti

Dünyaca ünlü Victoria Secret meleği Eva Herzigova, tatil için yine Bodrum’u seçti. Tekne turu yapan Çek model Eva Herzigova, Türk yemeklerini de denedi.

Takvim Gazetesi'nden Deniz Bayar'ın haberine göre Türkiye, bu yıl da dünyaca ünlü isimleri ağırladı. Çek top model Eva Herzigova, tatil için soluğu ülkemizde aldı.

Eski Victoria's Secret meleği, Türk işadamı Burak Öymen ve eşi Çek model Tereza Maxova'nın davetlisi olarak geldiği Bodrum'da konakladı.

ÖNCE YEMEK SONRA MAVİ TUR

Türk yemeklerinin tadına bakan 48 yaşındaki Herzigova ve eşi Gregorio Marsiaj, önceki sabah da Ege Denizi manzarasına karşı yürüyüş yaptı. Ardından tekne turuna çıktı. 

Tereza Maxova, önceki gün Herzigova ile fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak, altına "Yeniden bir araya geldik" yazdı.

2017'de de tatil için Türkiye'ye gelen Eva Herzigova ve eşi, Aydın'ın turistik ilçesi Didim'deki M.Ö. 560'ta inşa edilen Apollon Tapınağı'nda tarihsel bir yolculuğa çıkmıştı. Herzigova, o dönem "Türkiye'ye aşık oldum" diyerek hayranlığını anlatmıştı.

Sosyetik düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı İzzet Yıldızhan'dan evlenen oğluna büyük jest Tomris Giritlioğlu hayata gözlerini yumdu Dilan Polat: "Kendimle çok hesaplaştım" Gülşen cenaze sonrası çıktığı sahnede fenalaştı