Eve giren hırsız pencere ve petekleri çalmaya çalıştı!

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binadaki bir daireye gizlice giren şüpheli, pencere ve petekleri sökmeye çalışırken suçüstü yakalandı. Avcılar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli hakkında 'Açıktan hırsızlık' suçundan işlem başlatıldı.

Merkez Mahallesi Pınar Sokak'ta bulunan bir bina kentsel dönüşüm kapsamında boşaltıldı.

Binanın en alt katında giyim mağazası bulunan Ali Cebotari, en üst katın penceresinin olmadığını görünce ev sahibi Mehmet Sebih Ebinç'e haber verdi.

Ebinç, dükkân sahibi Ali Cebotari ile evini kontrol etmeye geldiğinde, bir kişinin daire kapısını kırarak içeri girdiğini, pencere ve petekleri sökmeye çalıştığını gördü.

Suçüstü yakalanan şüpheli, elindeki pencere çerçevesi ile sırtındaki çantayı bırakarak kaçtı. Cebotari ve Ebinç kaçan şüpheliyi bir süre kovaladı.

Menekşe Sokak'ta kayarak düşen şüpheli yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. 



Avcılar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli hakkında 'Açıktan hırsızlık' suçundan işlem yapılırken, olay yerinde bıraktığı çantada 12 tornavida, 4 pense, 2 kerpeten, 3 vida açma anahtarı, budama makası, 2 bıçak, 1 keser bulundu. 

DHA

Ünlü top model minik bebeğiyle görüntülendi Kerem Görsev - Zeynep Özyılmazel aşkı bitti Emine Alangoya, İnan Kıraç'ı kaçırdı; hemşireleri eve almadı! Sinem Ünsal’dan Uzak Şehir’le ilgili açıklamalar Kubilay Aka sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'a evlenme teklif etti Gülşen'den lahmacun tepkisi: "Acıyorum"