Evrim Alasya mezun olduğu okulu gezerken duygulandı

'Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Evrim Alasya, 'Pazar Sürprizi' programından Ömür Sabuncuoğlu ile birlikte memleketi İzmir'i gezdi.

'Kızılcık Şerbeti' yeni sezonunu merakla beklediğini söyleyen Evrim Alasya yeni sezonda kadroya dâhil olacak isimlerden Şebnem Bozoklu'nun gelişine çok sevindiğini dile getirdi.



Alasya, "Şebnem, benim İzmir'den okul arkadaşım. Kuzenim olarak diziye giriyor olması beni ayrıca sevindirdi" ifadelerini kullandı.

İzmir Alsancak'ta mezun olduğu ortaokulun bahçesine mezuniyetinden sonra ilk kez giden Evrim Alasya, duygusal anlar yaşarken anıları aklına gelince ağlamamak için kendisini zor tuttu.





Evrim Alasya; anılarından birini; "Erkekler için konuştuğumuz geldi aklıma. 'Şu çocuk çok yakışıklı' diye konuşurduk aramızda" şeklinde anlattı.

Çağla Şıkel oğluna kızıp, elini kırdı! Gülse Birsel'e tepkiler dinmiyor: "Kitabının ismine katılıyorum" ‘Diddy’ lakaplı rapçi hakkında 7 yeni dava açıldı Oyuncu Fırat Çelik cephesinde yeni gelişme Popstar Özlem tesettürden çıktığını duyurdu Günlerce yoğun bakımda kalan Reha Muhtar, Bebek'te görüntülendi