Eylül Tumbar'ın 22. yaş sevinci: Yakışıklı aşkı yalnız bırakmadı

Kanal D'nin 'Yalan' adlı dizisinde "Duru" karakterine can veren Eylül Tumbar, önceki gece Kuruçeşme'de bulunan bir mekanda doğum gününü kutladı. Sevgilisi Enes Koçak'ın da katıldığı doğum gününde Tumbar gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 22 yaşındaki oyuncu Eylül Tumbar, "Menajerim ve basın danışmanım bana sürpriz yaptı. Setten koşarak buraya geldim. Koşuşturma arasında insan böyle şeylere ihtiyaç duyuyor. Çok keyifli, samimi olduğum insanlar ile harika bir doğum günü geçiriyorum. Her doğum günü ötekinden daha güzel geçiyor. 'İyi ki tanışmışız' dediğimiz insanlar artıyor. Mutlu olmak istiyorum, mutluyum da. Hep böyle olur inşallah" dedi.



"HER PAZARTESİ İZLİYOR BİZİ"

'Yalan' dizisinden bahseden Tumbar, "Dizi çok güzel gidiyor, senaryo da genişledi. Çok keyifliyim o yüzden. Güzel bir ekip ile birlikte çalışıyoruz. Enes'de her pazartesi izliyor bizi" diyerek gülümsedi.



Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..." Uçakta olay çıkaran Dilan Çıtak: "Bana tuzak kuruldu"