Ezhel ve Melek Mosso'dan iç acıtan vefasızlık

Maestro olarak bilinen rap şarkıcısı Berk Karadaş, geçtiğimiz yıl Şubat ayında kalp rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede 33 yaşında yaşamını yitirmişti.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programının haberine göre merhum Berk Karadaş adına piyasaya sürülecek saygı albümü, Melek Mosso ve Ezhel'in söz verip okumadığı şarkılar nedeniyle piyasaya çıkamıyor.

Berk Karadaş'ın hayatını kaybetmeden önce hazırladığı şarkıların piyasaya sürülmesi beklenen albümde; Cem Adrian, Ezhel ve Melek Mosso şarkı söyleyecek ve elde edilen gelir merhum şarkıcının zor durumdaki ailesine bağışlanacaktı.

Albüm için Cem Adrian'ın çoktan stüdyoya girerken; Ezhel ve Melek Mosso'nun türlü bahaneler üreterek stüdyoya girmedikleri söyleniyor.

Angelina Jolie estetik cerrahlara koştu: En iyisini arıyor! Pınar Eliçe'den olay sözler: "Korkunç çirkin" Narin'in raporundaki kahreden detaylar ortaya çıktı Ezhel ve Melek Mosso'dan iç acıtan vefasızlık Leyla Alaton'un oğlu hakkında olay iddia: 'Ölümle tehdit etti" Pınar Deniz, anne ve babasını nikaha davet etmedi mi?