Faruk Sabancı'ya üniversitelerden iki günde iki ödül

Faruk Sabancı, Maltepe ve İstanbul üniversitelerinden peşpeşe yılın en iyi DJ’i ödüllerini kazandı.

DJ ve prodüktör olarak müzik dünyasında emin adımlarla yükselen Faruk Sabancı, önceki akşam İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Mavi Elma ödül töreninde yılın en iyi DJ'i ödülünü kazandı.

Faruk Sabancı bundan iki gün önce de Maltepe Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde yılın en iyi DJ'i ödülü almıştı.

Üniversite öğrencilerinin oylarıyla iki günde iki ödül almanın kendisine büyük mutluluk ve motivasyon sağladığını söyleyen Sabancı, öğrencilere teşekkür etti.



MELEK MOSSO İLE ORTAK ŞARKI


Üniversite şenliklerinde en çok ilgi gören DJ’lerden olan Faruk Sabancı, prodüktörlük çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. 



Melek Mosso ile ortak bir şarkı için stüdyoya giren sanatçı, yeni sürpriz projelerin de geleceğini söyledi. 

Ünlü top model minik bebeğiyle görüntülendi 'Muhabir' dizisinde yıldızlar geçidi yaşanacak Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı aşkı tam gaz Arda Turan'ın hakaret davasında karar çıktı Kerem Görsev - Zeynep Özyılmazel aşkı bitti Zehra Güneş'in Vargas'la çıktığı ABD tatili olay oldu