Fatih Altaylı çok sert çıktı: "Memleketinden kaçan yavşak!"

Usta gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya üzerinden başlatılan muz yeme görüntüleri kampanyasına tepki gösterdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Türkiye'deki bazı Suriyeli göçmenlerin, Türk çocuklarının ekonomik sıkıntılarıyla alay etmek için sosyal medya üzerinden başlattıkları muz yeme görüntüleri kampanyasına tepki gösterdi.

Durumun şirazeden çıktığını belirten Altaylı, "Rezillik Türk bayrağına dil uzatmaya, Türk bayrağı ile alay etmeye kadar vardı. Memleketini terk edip kaçan yavşak grubundan biri, Türk bayrağındaki Ay’ın üzerine muz koyarak instagram üzerinden kendince Türk gençleri ile alay etmiş." diye yazdı.

Yaşananları "gerçek bir rezillik" olarak değerlendiren Fatih Altaylı, "Buna sessiz kalınması ve bu tiplerin hâlâ iktidar tarafından koruyup kollanması da öyle. Asıl mesele ise bunların Türkiye’nin geleceği için yarattığı tehlike. Sığındığı topraklara ve kendilerine bakıp besleyen ülkeye karşı bu denli saygısız, bu denli düşmanca ve bu denli şerefsizce bir yaklaşım içinde olan bir güruhun bu ülkedeki varlığı hala sorgulanmıyor ve kayıtsız şartsız kabul ediliyorsa, kızılması gereken bu göçmen güruhu değil, bunların bu denli fütursuzca hareket etmesine imkan sağlayanlardır” ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bora Duran evlat acısıyla sarsıldı Ömer Duran'a "Engelli kızına bakmadın" davası Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yeni aşkı herkesi şaşırttı! Aziz Yıldırım'ın kızları arasında soğuk rüzgarlar esiyor Ünlü oyuncu müjdeli haberi 'Gerçek bir mucize' diyerek duyurdu Bestemsu Özdemir sevgilisini otelde bastı, aldatıldığı kadın tanıdık çıktı!