Fatih Altaylı’dan milletvekillerine Turkcell tepkisi

Gazeteci Fatih Altaylı, Turkcell’in milletvekillerine ucuza özel paket satmasını sert bir dille eleştirdi.

Turkcell’in Ensar Vakfı’na sponsor olmayı sürdürmesini hatırlatarak “Bu ayıp Turkcell için ayıp bile sayılmaz” diyen Altaylı, “Buradaki asıl ayıp milletvekillerinin” ifadelerini kullandı.

"Bu kadar mı arpa düşkünüsünüz?"

MedyaRadar'ın haberine göre Altaylı, “Bir yandan kıyak emeklilik maaşlarını cebe indireceksin. Bir yandan danışman diye eş dost akrabayı yanına alıp, devletten maaş bağlatacaksın. Bir yandan da vatandaşın beşte biri fiyatına Turkcell arpalığından hizmet satın alacaksın. Sonra da ‘Yahu milletvekilliğinin niye saygınlığı kalmadı’ diye dertleneceksin. Hadi iktidarı anladık, orası zaten onların arpalığı da, muhalefet milletvekilinin Turkcell’le ne işi olur onu anlamıyorum. Bu kadar mı arpa düşkünüsünüz. Bu kadar mı ucuz!” ifadelerini kullandı.

Yasemin Özilhan'ın son görüntüsü şaşırttı Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan vukuatlara doymuyor Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımına 'samimiyetsiz' eleştirisi “Antrenör” dizisinin çekimleri başladı Pink Floyd'un solistinden Erdoğan’a Gazze teşekkürü Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası