Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Tuzlaspor'a dava

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Tuzlaspor yöneticilerinden şikâyetçi oldu.

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçede, 1. Lig kulübünün geçtiğimiz kasım ayında sosyal medya hesabından "Fırıldak Ali" ifadeleriyle yayımladığı açıklamada, Başkan Koç'un kamuoyu önünde hedef gösterildiği ve itibarının kasıtlı olarak zedelendiği kaydedildi.



Tuzlaspor yönetim kurulu üyelerine "iftira" ve "hakaret" suçundan başlatılan soruşturma, Koç'un ikametinin Beykoz'da olması sebebiyle Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Sibel Taşçıoğlu 'Kızılcık Şerbeti'nden neden apar topar ayrıldı? Sibel Taşçıoğlu ve Evrim Alasya arasında neler yaşandı? Avlu dizisi 6 yıl sonra yeniden çekilecek Tolga Sarıtaş günler sonra sessizliğini bozdu Demet Şener, yeni yaşını sevgilisiyle kutladı Halil İbrahim Ceyhan ve sevgilisi yine kaçtı