Feyza Civelek: "Haber yalan, beraat ettim"

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin 'Nilay'ı Feyza Civelek, savunmasının inandırıcı bulunmadığı ve "uyuşturucu madde bulundurma" suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu haberini yalanladı.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının kamerasına konuşan Feyza Civelek, 'Annesi senarist olduğu için torpilli' iddialarına "Ben buraya kendi emeğimle geldim. Annemin senarist olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Çünkü ben bu diziye audition ile girdim. Beni seven kitleye teşekkür ediyorum. Beni eleştiren insanlara da 'Kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş' diyorum. Saçma sapan konuşmasınlar. Oyunculuğu biliyorlarsa oynasınlar. Fikirleri yoksa sussunlar. Bilmedikleri bir dünya hakkında eleştiride bulundukları için önemsemiyorum kötü eleştirileri. Kolaysa oyunculuk yapsınlar..." yanıt verdi.

Feyza Civelek, savunmasının inandırıcı bulunmadığı ve "uyuşturucu madde bulundurma" suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu haberini yalanlayarak "Olay 'Kızılcık Şerbeti' başlamadan 3 yıl önce olmuştu. Tam anlatıldığı gibi de değil. O son haber yalan. Ben çoktan beraat etmiştim. Yine çekemeyen insanların ortaya attığı birşey. O olay çoktan bitti ve sonuçlandırıldı." ifadelerini kullandı.

Pelin Akil soluğu ABD'de aldı Adnan-Begüm Şen'in oğlu Can'ın ilk aşk heyecanı Cansu Diktaş iki dizide birden rol alıyor Ünlü şarkıcının imdadına mağaza çalışanı yetişti Caner Cindoruk'a yeni projede sürpriz partner Çağla Şıkel'den 'kurbağa bacağı' çıkışı