Feyza Civelek'in uğradığı ihanetin detayları ortaya çıktı

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Nilay'ı iki yıldır aşk yaşadığı Alican Kurt'un kendisini aldattığını açıklamıştı.

Show TV’de yayınlanan "Kızılcık Şerbeti" dizisinde 'Nilay' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Feyza Civelek, yine aşkta aradığını bulamadı.




İki yıldır tutkulu bir birliktelik yaşadığı sevgilisi Alican Kurt tarafından ihanete uğradığını açıklayan Feyza Civelek, "Şu an taze bir bekarım. Bir insanın gerçek yüzünü ilk başta göremiyorsun. Maalesef iki yıla yakın bir sürenin sonunda gördüm. Kişiliksiz... Daha doğrusu kişiliksiz demeyeyim ama karakteri oturmamış bir insanı tanıyamadığım için ya da geç tanıdığım için hem muzdaribim hem de 'İyi ki erken görmüşüm' diyorum ve önüme bakıyorum. Şu an işim önceliğim... Her kadının yaşayabileceği ama yaşamaması gereken bir şey" ifadelerini kullanmıştı.

TELEFON MESAJINI YAKALAMIŞ!

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programında Müge Dağıstanlı'nın verdiği bilgiye göre Civelek, Kurt'un telefon mesajlarını yakaladı ve ayrılık kararı aldı.

Nez'den eski sevgilisi Rüştü Onur Atilla hakkında bomba sözler Nursel Köse şarkıcı olacak Aslıhan Doğan Turan: "Önemli olan ailemizin mutluluğu" Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Gözündeki morluklar dikkat çekmişti Oyuncu Alperen Duymaz baba oldu Aslı Enver: "Destek almaktan çekinmeyin"