Fitness Milli Takımı Seçmeleri, besin takviyesi markalarını buluşturdu

Fitness ve vücut geliştirme alanında gerçekleştirilecek dünya şampiyonası için düzenlenen Milli Takım Seçmeleri, besin takviyesi markalarını buluşturdu.

Etkinlikte yer alan Vitalest Marka Yöneticisi Muhammed Aksu da ürün çeşitliliği ve stant aktiviteleriyle sporcu ve katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Aksu, “Sporcularımıza kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ürünler sunarak performanslarını artırmaları ve hedeflerine ulaşmaları konusunda desteklemeyi misyon ediyoruz. Bu kapsamda, bizi dünyada temsil edecek sporcularımızın seçileceği bölgesel şampiyona da yer alarak ürünlerimizi tanıttık" dedi.

ŞAMPİYONADA 10 FARKLI ÜRÜN TANITTILAR

Şampiyonada 10 farklı ürün sunduklarını aktaran Aksu, "36 yılı aşkın deneyimimizle, tüm süreçlerimizi Ar-Ge çalışmalarımızla ve hassasiyetle yürütüyoruz. Yüksek performansa sahip antrenman yapan ve gelişim hedefi olan, aynı zamanda sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını benimseyen sporcu ve spor tutkunları için özel olarak formüle edilmiş takviyeler üretiyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz kabul ederek, sporcularımızın, beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor ve performanslarını en üst seviyeye çıkarmalarına yardımcı oluyoruz" diye konuştu.



'İYİ ÜRETİM UYGULAMASINI BELGELEYEN GMP VE KALİTE SERTİFİKALARINA SAHİBİZ'

Aksu, “Spor yapan ve sağlıklı yaşamı amaç edinen insanlarla ürünlerimizi buluşturma hedefindeyiz. İyi üretim uygulamasını belgeleyen GMP ve kalite sertifikalarına sahip güvenilir ve tercih edilen bir dünya markası olmak amacıyla sağlam adımlarla ilerliyoruz. Çatı şirketimiz Aksuvital'in gıda takviyelerindeki ayrıcalıklı mirasıyla güçleniyoruz. Kaliteli, güvenilir ve etkili ürünler üreterek en iyisini sunmayı amaç edinen bir ekip olarak, her bir sporcumuzun en iyi versiyonuna ulaşmaları için biz de istikrarla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

DHA

Serenay Sarıkaya'nın ultra lüks evi göz kamaştırdı Fulden Uras'tan çok üzücü haber Talihsiz bir kaza geçiren Hande Doğandemir'in kaburgaları kırıldı Ameliyata alınan Deniz Uğur'un sağlık durumu nasıl? Şeyma Subaşı'nın gizemli aşkı Brezilyalı ünlü model çıktı Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir servüne adım atıyor