Genç oyuncu Selin Türkmen hakkında flaş gelişme

Oyuncu Selin Türkmen, yarım bıraktığı hukuk fakültesine döneceğini ifade ederek "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki 'Çimen' rolüne veda etmişti...

Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Kara Dut" dizisinin senaryosu güçlü kalem Sırma Yanık’ın imzası taşıyor.

Yeni sezonda atv için hem "Yasak Aşk" dizisini de çekecek olan Burak Sağyaşar ve Timur Savcı “Kara Dut”un oyuncu kadrosunu titizlikle seçiyor. 



Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği dizide İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Onur Gürçay, Ebrar Karaban ve Naz Elmas’la el sıkışılmıştı.


 


Dizide Burak Dakak, Zuhal’in (İrem Helvacıoğlu) büyük aşkı Tayfun’un kuzeni Bora olarak hikâyede yerini alacak. Dakak’ın partneri ve de ayrıca Zuhal’in de kız kardeşi olan Aslı’ya hayat verecek olan oyuncu da sonunda belli oldu.






Rolü geçen iki sezon boyunca Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i Selin Türkmen canlandıracak.




Yarım bıraktığı hukuk fakültesine döneceğini ifade ederek Çimen rolüne veda eden Türkmen'in setlere devam edeceği haberi şaşırttı.



Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor