GİZLİ GÖRÜNTÜLERİ NASIL ÇEKTİ?

Sarah Ferguson gizli görüntüleri nasıl çekti?

İNGİLTERE Kraliçesi Elizabeth’in ortanca oğlu Prens Andrew ile evlendikten sonra York Düşesi unvanını alan Sarah Ferguson, İngiliz ITN televizyonunda yayınlanacak "ITN’s Tonight" programı için gizlice geldiği Türkiye’de engelli çocuklara kötü muameleyi TV programı yaptı.

15 yıldır dünyanın her yanında çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek için faaliyetlerde bulunan Sarah Ferguson, kılık değiştirerek engelli çocukların kaldığı Ankara ve İstanbul’daki Çocuk Esirgeme Kurumu’na ait devlet yurtlarına girdi.

Şimdi tüm Türkiye Sarah Ferguson’un görüntüleri nasıl çektiğini merak ediyor. İngiliz ITN Telvizyonun  üç müdüründen biri Nurşen Yakar Bagnall adında bir Türk, Nurşen Yakar Bagnall, bir Türk gazetecinin de ablası… O isim ise Turuncu Medya’nın sahibi ve köşe yazarı Gazeteci Tunç Erden Yakar…

Türkiye’deki yetimhanelerde yaşananları dünya kamuoyuna taşımak isteyen ITN kanalı, Nurşen Yakar Bagnall vasıtası ile Tunç Erden Yakar ile bağlantıya geçti.

York Düşesi Sarah Ferguson ve Tunç Erden Yakar’ın Oxford Brookes Üniversitesi Film yönetmenliği ve medya bölümünden arkadaşı olan Sarah Ferguson’un kızı Prenses Eugene İstanbul’a geldi.

Haberin hazırlık sürecinden sonra Gazeteci Tunç Erden Yakar ve İngiliz ITN  muhabirleri haber ile ilgili dünyayı ayağa kaldıran görüntüleri çektiler. Haberin Türk Hükümeti’nin Avrupa Birliği’nin büyük baskıları üzerine Malatya’da yaşanan yetimhane skandalından sonra “Çocuk yuvalarındaki durumu derhal Düzelteceğiz sözü”nün yerine getirilmemesi üzerine hazırlandığı ortaya çıktı.

www.sacitaslan.com

Oyuncu Selen Özbayrak hakkında son dakika gelişmesi Sevinç şovları yapan Dilan Polat'a eşi Engin Polat'tan büyük şok Ebru Şallı'dan "icra takibi" açıklaması Duygu Sarışın'dan sürpriz barışma açıklaması Mahsun Kırmızıgül aşka kapılarını kapattı Arzum Onan'a yeni aşk yaradı