Gonca Vuslateri cephesinden konuşulacak haber

Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Gonca Vuslateri setlere geri dönüyor...

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Lara1 Yapım'ın imza atacağı "Allah Yazdıysa Bozsun" filminin kadrosu tamamlandı.

Barış Yöş'ün yöneteceği, Gökçe Tezdoğan ve Gökhan Yıldız'ın yazdığı filmde Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk, Nurseli İdiz, Pelin Öztekin, Öznur Serçeler, Köksal Engür ve Emre Dinler başlıca rolleri paylaşacak.

Romantik komedi türündeki filmde Irmak (Gonca Vuslareri) ile Burak'ın (Burak Yamantürk) renkli hikâyesi beyazperdeye taşınacak.

Çekimler önümüzdeki günlerde başlayacak.

Hailey Bieber hastalığını açıkladı Bülent Uygun’un kızı hayatını kaybetti Beren Saat ve Kenan Doğulu bebek heyecanı mı yaşıyor? Hande Erçel'den Maldivler kaçamağı Tolgahan Sayışman, yoğun bakımda tedavi gören babasının son durumunu açıkladı Okan Buruk ve Afra Saraçoğlu aşk mı yaşıyor?