Gül Gölge'den konuşulacak 'Çiçek Taksi' itirafı

Televizyon klasikleri arasında yerini alan 'Çiçek Taksi' dizisinde "Nuray" adında bir polis memurunu canlandıran oyuncu Gül Gölge, yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Uzun süredir ekrandan uzak olan oyuncu ve sunucu Gül Gölge, "Çiçek Taksi" dizisinin çekildiği yıllarda başından geçen ilginç ve komik olayları SnobMagazin'e anlattı:

"Dizide rol aldığım dönemde trafikte aracımla seyir halindeyken trafik polislerimiz beni hep durdururdu. Polislerimizin senaryoya uyarlanabilecek başlarına gelen olayları bana anlatırdı.

Çiçek Taksi dizisinde polis memurunu canlandırdığım dönemde trafikte ceza bile yedim. Aracımla seyir halindeyken trafikte kural ihlali yapmıştım. Beni çeviren polis arkadaşımız, 'Meslektaşız bari siz yapmayın' sözleriyle bana takılmıştı."

Gölge, 'Sizi yeniden ekranlarda görecek miyiz?' sorusuna, "İnşallah, güzel bir şey olursa neden olmasın?" yanıtını verdi.

Ece Erken'in Fikret Orman iddiası olay oldu Ünlü oyuncuları buluşturan kutlama Aslışah Alkoçlar abartılı dekoltesiyle şaşırttı Yasmin Erbil - Yiğit Poyraz aşkı bitti mi? Pınar Deniz'den sosyal medyada şaşırtan atak Kral Kaybederse’de iki güzel sürpriz