Güzel Aşklar Diyarı reyting savaşı için hazır

Kanal D’nin Kapadokya’da çekilen dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” aşkı uğruna büyük bedel ödeyen Deniz’in hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyacak.

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisi merakla bekleniyor. Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini yaptığı dizinin pazartesi akşamları yayınlanacağı konuşuluyordu.





Birsen Altuntaş'ın haberine göre
eğer yeni bir değişiklik olmazsa Özgü Kaya ile Burak Berkay Akgül’ü buluşturan dizinin 23 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanması planlanıyor.



Böylece “Güzel Aşklar Diyarı”, geçen sezonun reyting şampiyonu olan ve 30 Eylül’de sezonu açacak olan Özgü Namal’lı “Kızıl Goncalar”a karşı reyting pastasından pay almaya çalışacak.






Her iki dizinin başrol oyuncularının adının Özgü olması da hoş bir tesadüfü beraberinde getirdi. “Güzel Aşklar Diyarı”nın rakiplerinden biri de TRT’nin “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi…

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."