Güzel havaya aldanmayın!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, salı gününden itibaren Türkiye genelinde yağış beklendiğini açıkladı.

Güneşli ve ılık hava tüm yurtta etkisini gösteriyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hafta sonu sıcaklıkları salı gününden itibaren yerini yağışa bırakıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son hava durumu değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde hafta sonu yağış beklenmiyor.

Ancak tahminlere göre Salı günü İstanbul'da dahil Marmara Bölgesinde ve Güneydoğu Bölgesi'ndeki bazı illerde yağmur bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe günü ise yağışların Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının ise; Türkiye genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

AKŞAM
Yeni sezonda hangi oyuncu ne kadar kazanacak, rekor kimde? Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Sosyetik düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı Tomris Giritlioğlu hayata gözlerini yumdu