Güzel oyuncular ekrana yeni dizileriyle dönüyor

Geçen hafta Show TV iki yeni dizisinin birden ilk tanıtımlarını seyirciyle buluşturmuştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Show TV “Aile” ve “Kızılcık Şerbeti”nin ardından iki yeni diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. 

O3 Medya imzalı “Sandık Kokusu” Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili’yi buluşturdu. Anne kız çatışmasını etkili bir dille ele alacak olan dizi için kulislerde yeni bir değişiklik olmazsa planlanan yayın tarihinin 30 Kasım Perşembe günü olacağı konuşuluyor.


 



Show TV’nin Salı akşamları yayınlanan Aile dizisinin yapım şirketi Ay Yapım’ın Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ı buluşturan yeni dizisi “Ne Gemiler Yaktım”ın da pazartesi akşamları yayınlanması planlanıyor.





Ay Yapım’ın diğer şirketi AyNA’nın “Bir Derdim Var” dizisi Perşembe günü, “Yargı” dizisi de pazarları, “Şahane Hayatım” çarşamba yayınlanıyor.



Özel durumlar dışında farklı kanallara iş yapan yapım şirketleri kendi dizilerine rakip olmuyor.

Itır Esen'den son dakika haberi Doğukan Güngör ile ilgili şoke eden gerçek! Gençlik sırrını açıklayan Gülben Ergen sosyal medyayı salladı Burcu Esmersoy bebek mi bekliyor? 'Ne mutlu Türküm diyene' diyen Bengü'ye pet şişe yağdırdılar! Aytaç Şaşmaz ve Tuba Büyüküstün'ün cesur sahneleri sosyal medyaya damga vurdu