Hadise: "Hepimiz prenses olmayı hak ediyoruz"

Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye turnesi kapsamında Konya ve Kayseri'de konserler verdi. Genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hadise, sahnede hayranlarına önemli uyarılarda bulundu.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Türkiye turnesine çıkan ünlü şarkıcı Hadise, hafta sonu Konya ve Kayseri'de konser verdi.

Özellikle genç kızların yoğun ilgi gösterdiği konserlerinde Hadise, hayranlarını uyardı.




Hadise, "Hepimiz prenses olmayı hak ediyoruz" diyerek "Prenses" şarkısını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Güzel şarkıcı, "Tempomuz çok yoğun ama en mutlu olduğum yerde, sahnede sizlerleyim" sözleriyle seyircisine teşekkür etti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Maldivler'de Volkan Konak'a acı veda Esra Bilgiç evliliğe tövbe mi etti? "Uzak Şehir"in Boran'ı iki koldan geliyor Olgun Toker'in son görüntüsü gündem oldu Merhum ressamın vasiyeti davalık oldu