Hadise, Kerem Bürsin'i galada yalnız bıraktı

Senaryosunu Osman Kaya’yla Kerem Bürsin’in yazdığı ve başrolünü Devrim Mavi Mağara filminin galası dün akşam Karaköy’de yapıldı.

Galası Karaköy Frankhan’da gerçekleştirilen Ay Yapım ve BraveBorn Films imzalı filmde Kerem Bürsin ve Devrim Özkan başrolleri paylaşıyor.

Deniz kuvvetlerinde asker olan Cem (Kerem Bürsin) ve eşi Alara (Devrim Özkan) arasındaki aşk hikayesine odaklanan filmde Okan Yalabık, Ece Dizdar, Yüsra Geyik ve Taner Birsel de rol alıyor.

Cansel Elçin, Gökhan Özoğuz, Lucas Torreira, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan, Zeynep Tuğçe Bayat gibi sanat camiasının ünlü isimlerini bir araya getiren galada gözler Kerem Bürsin'in son zamanda yakın arkadaşlık sergilediği Hadise'yi aradı.





Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Hande Sarıoğlu, "Hadise destek amaçlı bir story paylaşabilirdi. Hadise ile Kerem Bürsin arasında ne yaşanmışsa; yine yaşandı bitti saygısızca olmuşcasına aralarında bir kopukluk olduğunu görüyorum. Kerem Bürsin'e baktım. Hadise'yi takipten çıkarmış." ifadelerini kullandı.





Yaz aylarında yakın bir arkadaşlık sergileyen ikiliden Hadise, Kerem Bürsin’in doğum gününü verdiği bu pozla kutlamıştı.



MUHABİRLER HADİSE'Yİ HATIRLATTI

Kerem Bürsin'e galada bir muhabir "Hadise olan arkadaşlığınız çok konuşuluyor" şeklinde bir hatırlatmada bulununca yakışıklı oyuncu "Arkadaşlar bir sebep için buradayız ve ben burada tek değilim. Kimsenin zamanından çalmak istemiyorum. Onunla arkadaşız" dedi.

Hira hastanelik olunca Demet Akalın apar topar İstanbul'a döndü! Vural Çelik hayatını kaybetti Seda Bakan'a yakın arkadaşı Hadise'nin sürpriz aşkı soruldu Yasemin Özilhan'ın son görüntüsü şaşırttı Pink Floyd'un solistinden Erdoğan’a Gazze teşekkürü Miss Turkey 2024 güzelinden yeni açıklama: Bingöl'e gidecek mi?