Hakimin dosyası kabarık çıktı: Yasak aşk, uyuşturucu partisi, rüşvet..

Adana adliyesinde görev yapan hakim Gül A.'nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı işadamını ayrıldıktan sonra tehdit etmesiyle birlikte hakkında başlatılan soruşturmada, inanılmaz olaylar zinciri çıkmıştı.

Sabah Gazetesi'nden Halit Turan'ın gündeme taşıdığı olaylarda, evli ve 20 yaşında oğlu olmasına rağmen birlikte yaşadığı iş adamıyla ayrılan kadın hakimin iş adamını başkaları aracılığıyla ölümle tehdit ettirdiği ortaya çıktı.

Akaryakıt kaçakçılığı suçundan yargılanan bir iş adamından 500 milyon aldığı, adli emanette bulunun metanfetamin adlı uyuşturucu maddeyi alıp uyuşturucu partisi yaptığı anlaşıldı.

ADLİ EMANETTEN METANFETAMİN ALIP PARTİ YAPMIŞ

Hakim Gül A.'nın bir özel hastaneden reçetesiz olarak uyuşturucu özelliği bulunan ilaç temin edip içtiği ortaya çıktı.

Pandemi döneminde nöbeti olduğu hafta sonu adli emanetten aldığı metanfetamin maddesi ihtiva eden hapları kullanması nedeniyle nöbetini başka bir hakimle görüşerek değiştirdiği belirlenmişti.

Adana Adliyesi'nde görev yapan kadın hakimin yaşadıkları ve hakkındaki iddialar akıllara durgunluk verecek cinsten olurken Hakim Gül A.'nın bu soruşturmalardan açığa alındığı öğrenilmişti.

EDİRNE'DE DE OLAYLARA KARIŞMIŞ

Edirne'de görev yaparken birçok suça karıştığı belirtilen Gül A. İle ilgili Adalet Bakanlığı açıklama yaptı.

Kadın hakimin Adana'da mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı bu işlemler nedeniyle açığa alındığı, Edirne'de karıştığı başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiği belirtildi.

Adana Adliyesinde görev yapan hakim Gül A.'nın 2019 yılından bu yana yasak aşk yaşadığı Ş.L.'nin birlikteliklerine ait videoları silmesi için tehdit edilmesiyle birlikte başlayan soruşturmada şok gerçekler ortaya çıktı.

SABAH'ın ulaştığı soruşturma dosyasında Hakim Gül A., Adana'da kiracı olarak yaşadığı sitenin yönetici Ş.L. ile 2019 yılı Eylül ayında tanıştıktan sonra birliktelik yaşamaya başladı.

Kadın hakim bir gün Ş.L.'ye "Benim bazı sıkıntılarım var. Sen güçlü bir erkeksin bana yardımcı olmanı istiyorum, ben daha önce Edirne'de görev yaptım. Orada görev yaparken hakkımda rüşvet iddialarında bulunduğu, sahtecilik yaptığımı söylediler. Senin beni bu suçlamalardan kurtarman, dosyalarımı kapattırman ve o kişilerden beni korumanı istiyorum" dedi.

Merih Demiral'ın eşi isyan etti: "Kocam ırkçı değil hoşgörülü biridir" Merakla beklenen yapımda olay değişiklik Pelin Karahan ve Bedri Güntay ev sahibiyle mahkemelik oldu Itır Esen'den son dakika haberi Burcu Esmersoy bebek mi bekliyor? Almanya filminde buluşan isimler çekimlere başladı