Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor?

Önce yönetmeni ardından senarist ekibi değişen Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde Halil Ergün'den gelen ayrılık haberi herkesi şoke etmişti.

Dizinin 'Hakim Bey'i Halil Ergün ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Halil Ergün, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdiği röportajda “Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma’ydı. (Güneri) Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam” demişti.



Halil Ergün'ün senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılmasını istediği söylenirken; TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre usta sanatçının set başlangıcında iyi bir dostluk sergilediği Meltem Cumbul'la günler geçtikçe arası bozuldu.

Meltem Cumbul'un bazı tavırlarını kendisine saygısızlık olarak gören Ergün bunu dile getirdi.

Sette çıkan tatsızlık büyüdü. Halil Ergün ekibe diziden ayrılmak istediğini iletti.

Önceki günlerde Meltem Cumbul'un karavanına kapandığı ve yanına kimseyi istemediği iddia edilmişti.

İpek Filiz büyük acıyla sarsıldı! Şoke eden ölüm İngiliz şarkıcı Adele: "Rihanna ile beraber olmak isterdim" Gizem Sabancı ile Koray Helvacıoğlu arasındaki boşanma davasında ortalık karıştı Umut Akyürek kızının bağımlı olduğunu söyleyerek yardım istedi! Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor? Zeynep Sever Demirel: "5 haftada 5 kilo alarak kendi rekorumu kırdım"