Halil Ergün "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinden ayrılıyor

Önce yönetmeni ardından senarist ekibi değişen Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde flaş bir ayrılık daha yaşanacak.

Kanal D’nin pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilmeye devam ediyor. 

Mahsun Kırmızıgül’ün imza attığı dizinin geçen günlerde yönetmeni değişmişti.



Şimdi de senaryo ekibi değişen dizide flaş bir gelişme oldu ve dizinin Hakim beyi Halil Ergün ekibe veda etmeye hazırlanıyor.



Ergün, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdiği röportajda “Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma’ydı. (Güneri) Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam” demişti.



Kulislerden sızan bilgilere göre Ergün senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılmasını istedi.

Nez'den eski sevgilisi Rüştü Onur Atilla hakkında bomba sözler Nursel Köse şarkıcı olacak Aslıhan Doğan Turan: "Önemli olan ailemizin mutluluğu" Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Gözündeki morluklar dikkat çekmişti Oyuncu Alperen Duymaz baba oldu Aslı Enver: "Destek almaktan çekinmeyin"